Beoordelingen van Rubens Delivery Haarlem

Recente recensies

4.0
Kim
26 februari 2024

Super lekkere burgers, goede knapperige friet. Snelle service!

Jiska de Bruin
23 februari 2024

Eten was lauw en een uur te laat

Titia
22 februari 2024

Bestelling afleveren duurde ipv 55 min. bijna 2 uur. Na bellen zou het nog 15 min duren, werd ook nog dik half uur. Eten was niet kekker warm

Rose
22 februari 2024

Het is dat de burgers zo lekker zijn, … De bezorging was 60 min te laat en het eten lauw/koud

CC K
16 februari 2024

De vorige bezorging liet belachelijk lang op zich wachten, maar dat is keurig opgelost met de retourstoring van de helft van ons bestelbedrag. Dus we blijven deze heerlijke, sappige burgers graag bestellen, bij de zeer opgewekte bezorger. Die dan ook nog heel attent naar de oplossing van dat debacle vraagt. TOP. Alleen jammer dat we het idee hebben dat de porties superlekkere frietjes in de loop der tijd wat kleiner zijn geworden.

Roeland
11 februari 2024

Ik ben altijd zeer tevreden over Rubens Burger. De friet is zoals altijd heerlijk en ook de burgers waren weer uitstekend gebakken. Maar iedereen maakt wel eens een foutje. Helaas was de glutenvrije burger niet glutenvrij geleverd (gebakken uitjes). Rubens heeft beloofd zsm een nieuwe burger na te bezorgen, maar na ruim een uur wachten hebben we deze maar afbesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorieke Adema
11 februari 2024

Normaal altijd goed maar helaas vandaag niet zo. De frietjes waren tegen het verbrande aan, erg droog, en er was toch ketchup op mijn burger gedaan terwijl ik had gevraagd dat niet te doen. Volgende keer hopelijk weer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
8 februari 2024

Zet niet in je opmerkingen dat het portie patat deze keer best wat groter mag want je word gestraft met een kwart friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
4 februari 2024

Rubens maakt gewoon de beste burgers van Haarlem

Erik
31 januari 2024

Eten was lekker, de bestelling was onjuist. Er zat kaas op twee burgers waar geen kaas op had gemoeten

Elja
29 januari 2024

Bestelling geannuleerd, omdat wij na anderhalf uur zelf hebben gebeld en de bestelling nog gemaakt moest worden en dat zou nog 45 minuten duren.

Bertine
27 januari 2024

Geweldig aardige bezorger!

Manon
24 januari 2024

Hamburger was niet echt warm. Patat daarentegen wel! Wel lekker grote portie van beide en heerlijke smaak

Hagedooren
20 januari 2024

Nadat 3 van de 4 laatste bestellingen mis zijn gegaan, toch maar weer eens geprobeerd te bestellen. Het begint met het feit dat de geplande bezorging pas 1.20 uur na bestelling is. Vervolgens worden we na 1.20 uur pas gebeld dat de bestelling niet op voorraad is. Uiteindelijk na ongeveer 1.45 is de bestelling er. Wat blijkt, na zo lang wachten zit bij de burger salade geen saus en ontbreekt zelfs gewoon de burger helemaal! Telefonisch contact opgenomen en wat arrogant te woord gestaan met de vraag of we wel goed gekeken hebben. Na een tijdje uiteindelijk belofte gekregen dat de burger en saus worden nagestuurd. Tot dit moment hebben wij nog alle geduld en begrip getoond maar het wordt nog erger. In plaats van onze order snel afronden na dit fiasco moeten we op deze nalevering nog eens meer dan een uur wachten! Het was zo laat dat we inmiddels naar bed waren gegaan met de gedachten dat hij niet meer kwam. Toen de bezorger toxh nog kwam op een nette manier gevraagd of hij wel z

Tracy
13 januari 2024

Super onder de indruk van de kwaliteit en kwantiteit van het eten. De service was goed.

Holewijn
12 januari 2024

De salade ontbrak en de kids burgers waren vrijwel helemaal rood. Dus die moesten nog gebakken worden.

Bertine
12 december 2023

Prima vlees, goed a point gegaard, goed warm en alleraardigste bezorger!

Kooij
8 december 2023

Het was weer heerlijk!!

Harold
7 december 2023

45 minuten later dan afgesproken, prijs van de hamburger is wel echt hoog

Jp
30 november 2023
Irene
28 november 2023

Altijd super lekker! Burgers zijn altijd geweldig. Patatjes ook. Bezorging was heel snel! 1 puntje van kritiek is dat de patat te zout was.

Juliette
27 november 2023
JP
24 november 2023

Mijn favo!

Olivier
19 november 2023

Helaas waren de frietjes wat lauw en niet echt krokant, verder burgers top zoals altijd.

Yor
18 november 2023

Ik had besteld en aangegeven dat ik de bestelling om 20:00 uur wilde ontvangen. Ik kreeg mijn bestelling pas om 21:30. Ben niet moeilijk, maar ik vind dit wel heel raar.

Dillan Wilson
18 november 2023

Hoe lekker ik de burgers ook vind, de bezorging is drama, Ik bestel om 17.30 om om 20.30 te laten bezorgen, half 9 bel ik en dan is er nog niet met de order begonnen? , en er word 21.30 pas bezorgt. Vorige 3 keer bestelde ik de combi menu.. ik wil geen fanta of cola, bel specifiek voor spa rood, en ook die 3x op rij niet gekregen, dan maar geen drankje. Tis een goede tent maar er zit ergens een knik wat er niet goed gaat, ik betaal voor de bezorging, dit hoort dat op zn minst mn geld waard te zijn,

Daniëlle
11 november 2023

Heerlijk

Steven Jaspers
9 november 2023

Eten was goed wat betreft smaak en porties, helaas meer lauw dan warm. Daarnaast duurde de bezorging 1:45 uur. Wel op de exacte bezorgdtijd (uur na bestellen) gebeld dat het langer zou duren en ter compensatie twee drankjes gekregen. Goede service, maar wel jammer van moeten wachten

Bertine
9 november 2023

Eten wordt warm aangeleverd. Beste burger ever, vlees is van hoge kwaliteit, frietjes klein en iets aan de harde kant: verbeterpunt

Jef
31 oktober 2023

Eten kwam 2uur later dan besteld en ijskoud

Robert
19 oktober 2023

Altijd weer heerlijke burgers en goede patat van verse aardappelen en natuurlijk de chili-mayo

Kim
14 oktober 2023
Bertine
26 september 2023

Truffelfrites: veel te veel saus, meer saus dan frites: kleffe hap! Sorry

Vincent
25 september 2023

Het was heeeeeeeeeeeeeeel lekker !!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
23 september 2023

Bezorging duurde lang, het eten was bij aankomst niet meer warm. Normaliter onwijs erg te spreken en tevreden..

Daniëlle Kaestner
22 september 2023

Heerlijkkkkkk,

Jaap
21 september 2023

Als trouwe klant ben ik teleurgesteld. De bestelling was 55 minuten na de opgegeven tijd (20.05 ipv 19.15). En de bestelling was niet volledig; er miste een bestelde en betaalde portie frites.

Patricia
15 september 2023

Helaas was alles bijna koud tegen de tijd het werd bezorgd.

Bertine
15 september 2023

Attente bezorger! Eten goed op temperatuur

Bertine
4 september 2023

Goed op smaak en goed op temperatuur, voor herhaling vatbaar Altijd vriendelijke en beleefde bezorgers, hulde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon Veldhuis
4 september 2023

Dit x iets minder tevreden. Eten kwam 45 min te laat en dat hadden weer niet zo erg gevonden als de bestelling wel compleet was geweest. Er zat geen dressing/truffelmayo op de hamburgersalade en dat zorgde er voor dat ik veel mínder lekker heb gegeten dan anders. Ook waren jullie niet tel bereikbaar toen ik belde na half uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
2 september 2023

5 sterren! Vlotte bezorging en man wat een heerlijke burgers. Ze zijn wat prijziger dan zeg McD maar dan krijg je ook kwaliteit en een heerlijke smaak. Frietjes en chilimayo zijn eveneens heel top.

Kim Uittenbosch
30 augustus 2023

We kregen dit keer helaas maar een drankje en een bakje mayonaise, terwijl we voor twee hadden besteld. De burgers waren zoals altijd verrukkelijk!

E
29 augustus 2023

Verschrikkelijkste bestelling ooit. Geen burger Koude friet Incomplete bestelling helemaal in elkaar gepropt afgeleverd. Toen ik hierover belde met de eigenaar van Rubens burgen, Ruben zelf, zeer onprofessioneel en erg bijdehand te woord gestaan. Zelf in de conversatie opgehangen! Wij bestelde al jaren maar dit was helaas de laatste keer. T is je ondergang als je zo zaken doet

Frank
28 augustus 2023

We waren erg teleurgesteld over de kwaliteit van het eten. Het vlees was te rauw, de truffel burger had amper saus, de side salad was 1/3 van wat het normaal gesproken was en de tomaten op de kinderburgers waren zo dun dat ze net zo goed weggelaten konden worden. Erg jammer allemaal! Helemaal niet wat we gewend waren (en het duurde ook vrij lang voor het eten er was)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hidde
27 augustus 2023

Was weer helemaal top! Lekkerste burgers van Haarlem

Jordy
26 augustus 2023

Altijd goed en lekker. Deze keer niets aangekomen ruim 3 kwartier na verwachte aankomsttijd. Na zelf bellen was de bestelling net onderweg. 10 min later wordt ik terug gebeld dat de bestelling nog gemaakt moet worden. Vervolgens blijkt er geen juiste saus voor de carpaccio te zijn en zou deze vervangen worden door truffel. Bij uiteindelijke aankomst van het eten zat er bbq saus bij een carpaccio burger. Niet zoals afgesproken en geen goede combo. Rest van de bestelling smaakte weer prima maar helaas veel te lang moeten wachten en onjuiste levering dit keer

Titia
26 augustus 2023

Heel erg lekker, veel friet en echt zalige vegaburger!

Manon Veldhuis
22 augustus 2023

Was weer heerlijk. Had gebeld waar de erwtenburger met geitenkaas was gebleven en kreeg de tip dat ik de champignonburger kon kiezen met de toppings van de erwtenburger.....Was top!!

Juan Berner
21 augustus 2023

Delivery was about 30 minutes later than the time they said (they called us to let us know) and the fries were mostly burnt (we had to throw away 75%)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zeljka
18 augustus 2023

Bezorgtijden en of er überhaupt bezorgd wordt is zelden zoals je in de bevestiging krijgt. Uiteindelijk hebben wij onze bestelling zelf moeten ophalen omdat er maar één bezorger was die misschien terug zou komen en onze bestelling zou gaan bezorgen. Het is jammer dat je geen idee hebt wanneer je eten er is.

Manon Veldhuis
16 augustus 2023

De patat was heerlijk warm en knapperig, ook goede portie!!!

Daniëlle Kaestner
12 augustus 2023

Super lekker, veel, heeeeeel veel patat en snelle bezorging

Dominique
12 augustus 2023

Het smaakte heerlijk! Juicy burgers, goed gevuld. Frietjes hadden van mij apart mogen worden verpakt (per persoon), zodat ze niet teveel geplet zouden zijn. Smaak echter was heerlijk!

Pascal Bouberg Wilson
7 augustus 2023

Als altijd.. toppers

Thomas
6 augustus 2023
Daniëlle Kaestner
2 augustus 2023

Zalig en vriendelijke bezorging

Manon Veldhuis
1 augustus 2023

Heerlijke burgers. Vega ook lekker. Gaan hier zeker snel weer bestellen

Gaia
31 juli 2023

Oprecht de beste burgers van Haarlem!

Daniëlle Kaestner
30 juli 2023

Super lekker, was de 1e keer, maar zeker niet de laatste, goede kwaliteit en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

martijn
27 juli 2023

Lekkere burger en friet!

Douwe
22 juli 2023

Om 5 uur besteld, gevraagd om het om 7 uur te leveren. Om half 8 nog niets binnen, dus gebeld. Ze waren vertraagd door een tekort aan bezorgers en het zou er binnen 20 minuten zijn. Kreeg pas 35 min laten de mail dat de bestelling onderweg was. Kwam vervolgens 25 min later (en dus 1,5 uur na de gevraagde tijd) aan. Burger en frietjes waren inmiddels lauw geworden. Heb er wel een gratis cola bij gehad. 🤷‍♂️ Heel jammer, heb in het verleden wel echt veel beter gehad. Bezorgster was gelukkig wel vriendelijk.

ScarletM
22 juli 2023

Hamburger was gebakken zoals ik gevraagd had en de frites met hun mayonaise....altijd heerlijk!

Richard Eshuis
18 juli 2023

Bestelling zou om 19:00 geleverd worden, maar kwam om 20:15. Levering niet compleet: 2 cola i.p.v. 3 en maar 1 friet i.p.v. 2. Behalve het beloofde geld terug voor 1 hamburger vanwege te late bezorging, ook graag voor niet geleverde producten.

Nadime
17 juli 2023

Bezorging was een kwartiertje later dan aangegeven, verder lekker eten!!

Tom
16 juli 2023

Dit keer de pittige tante met een extra plakje cheddar bestelt me aanrader!! Zeker de beste hamburgers van Haarlem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes Duivenvoorden
15 juli 2023

De salade was heerlijk, de frietjes erg vet en veel harde kantjes. Dit zijn we beter gewend!

ScarletM
11 juli 2023
Alessio Zampatti
9 juli 2023
Hidde
5 juli 2023
ScarletM
23 juni 2023

Bij bestelling plaatsen ongeveer 3 kwartier wachttijd, na 1u gebeld en ging bestelling (toevallig) net weg..Vriendelijke bezorger.

Egbert
18 juni 2023

Heerlijke burgers, vooral de geitenkaas burger wordt erg gewaardeerd hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bertine van Rossum
13 juni 2023

Veel te weinig kaas op de cheeseburger!. Jammer

Martin
7 juni 2023

Burger was lekker, frietjes ook. Maar bijna 2 uur wachten op je bestelling is echt te lang.

Justin Kunst
4 juni 2023

€9,- aan patat gekregen in een kwart gevulde zak is echt belachelijk, wat ook nog koud aankomt. Nu ben ik echt de moeilijkste niet maar prijs was absurd voor wat je krijgt. Voor €9,- aan patat zouden 2 gezinnen kunnen eten. Ik bestel liever voortaan ergens anders.. Mvg, Justin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
1 juni 2023

Snelle bezorging volgens aangegeven tijd en heerlijk gegeten!

Loes
30 mei 2023

Eten was erg lekker, alleen niet heel warm meer. Bezorger was netjes en beleeft. Alleen de bestelling was 30min te laat (dan aangegeven stond)

Sarina Bosch
30 mei 2023

Beste Rubens, Helaas was deze bezorging slecht. De bezorgen was een uur te laat en de truffel burger bevatte bijna groente, alleen en karig blaadje sla. Dit zijn we niet gewend van jullie.

Moses
26 mei 2023
Roald
18 mei 2023

Iedere keer weer de beste Burgers van Haarlem, met lekkere verse aardappelfriet en unieke mayo!

Iris
13 mei 2023

De kwaliteit van het eten is heel goed, maar het duurde bijna 2 uur voordat het eten werd bezorgd.

Martijn
13 mei 2023

Snelle bezorging en smaakvol zoals altijd

Jasper
3 mei 2023

Mayo vergeten voor de friet waardoor we eerst zelf naar de super moesten. Je bestelt juist omdat je niet er op uit wilt. Domper. Hamburger, friet en salade verder wel lekker.

Geertje
22 april 2023

De hamburgers zijn altijd heerlijk, helaas laat de bezorging te wensen over. De bestelling kwam weer (net als de vorige keer) te laat aan ( minimaal een half uur). Ook was de bestelling niet compleet. Dit gebeurde de vorige keer ook al. Wat vervolgens weer een uur kost met een hoop frustratie en niet altijd de beste afhandeling. Ons ben je hierdoor nu kwijt als klant. Jammer want de burgers zijn echt heerlijk.

Joel
18 april 2023

Ik plaats normaal geen review. Al helemaal niet als het negatief is. Probeerde te bellen maar ik kreeg niemand aan de lijn. Jullie burgers zijn altijd lekker maar ik merk nu dat jullie op sommige dagen echt niet on point zijn met bezorgen. Ik had mijn bestelling 18:13 gemaakt. verwachtte bezorgtijd was 19:00. Ik kreeg mijn bestelling pas om rond 20:20. Als alles nog en knapperig was had ik het minder erg gevonden maar ons eten leek niet meer vers. Zal ik ooit nog Rubens burgers eten ? waarschijnlijk wel. Maar alleen als ik het zelf kan ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
2 april 2023

Lekker mannen!

Roel
1 april 2023

De burgers en de salade smaakten heerlijk, maar helaas zat er geen cheddar op de burgers (wel besteld en betaald, zie bon), zaten er wel uien op (aangegeven die graag er afhalen) en waren de frites bij aankomst al koud.

JC
14 maart 2023

Ordered the RESTAURANT BURGER DEAL - MAANDAG T/M WOENSDAG, but got no fries and drink, just the burger...

Ricardo
12 maart 2023
Martijn
5 maart 2023

Altijd een heerlijke burger!

Martijn
26 februari 2023

Zoals altijd geweldige burger!

Bertine
25 februari 2023

Helaas geleverd zonder frites waar wel voor betaald is!

Amy Udink
17 februari 2023

Burgers waren niet zo lekker. Daarnaast duurde bestelling bijna 2 uur

Bertine Van Rossum
17 februari 2023

Heerlijk, goed warm en … leuke bezorger!

Manon Tanis
15 februari 2023

Wij bestellen vrij vaak bij Ruben. Altijd lekker. Snel bezorgd en het eten is nog warm!

Tobias
10 februari 2023
Thomas
10 februari 2023

Was weer top!

Eli
8 februari 2023

De mushroom burger is echt fantastisch! Ook voor de vleesliefhebber.

Rik
6 februari 2023

Lekker als altijd, en nu perfect op tijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Do
4 februari 2023

Hadden helaas geen truffel friet ontvangen. Heb daar over gebeld, als het goed is krijgen we geld terug. Voor de rest was het prima.