Beoordelingen van Rubens Delivery Haarlem

Recente recensies

4.0
Groot
gisteren

Helaas kwam de bestelling bijna 45 minuten te laat, we wisten dat de bezorger naar Heemstede was gereden ipv Bloemendaal. De bezorgde bestelling was niet echt warm. Ik ben van mening dat fouten gemaakt mogen worden maar een echt warme maaltijd met briefje , voucher of ander blijk van excuses is in dit soort gevallen echt wel nodig. Gemist kans Rubens.

Anoniem
29 juli 2021
Mariska
28 juli 2021

Burgers waren goed, helaas de patat slap en plakkerig.

Kapitein
27 juli 2021

Bezorging was ruim te laat, zonder dat dat was gecommuniceerd. Heb cola ontvangen terwijl cola lights was besteld. Het eten zelf was weer heerlijk.

Remco van Kessel
25 juli 2021

Bestelling kwam veel later dan verwacht (scooter stuk) en de friet ontbrak. Friet is daarna wel snel nageleverd. Burgers, kipnuggets en friet waren verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Bonarius
25 juli 2021

De bestelling kwam een half uur later dan gepland. Drankje was vergeten. Patat was lauw, weinig rijst in de pokebowl.

Thomas
25 juli 2021

Heerlijk eten, netjes op tijd bezorgd

Helene
23 juli 2021
Sandra
23 juli 2021

De burgers zijn heerlijk. De frietjes (en saus!) om te smullen en de porties eigenlijk te groot ;) Gisteren voor het eerst een pokebowl besteld (met zalm) en die was ook fantastisch. Bezorgen gebeurd keurig op de afgesproken tijd. Last-minute bestellen kan wel eens een langere wachttijd betekenen. Want tja…je bent niet de enige. Maar dan heb je wel wat. Wij bestellen nooit meer ergens anders.

Joost Vogel
21 juli 2021

Gewoon goed, zoals altijd!

Menno
16 juli 2021

Was weer heerlijk! Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en heerlijke burgers en patat gegeten. Wat een lekker begin van de vakantie!!

Menno
11 juli 2021

Was weer heerlijk om na een dag vol leuke dingen te kunnen afsluiten met één lekkere burger en patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
11 juli 2021

Op zondagavond super snel bezorgd. Zoals altijd waren de burgers en frieten nog warm. Beste burgers van Haarlem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
10 juli 2021
Damian
10 juli 2021
Sara
10 juli 2021

Ik heb een bacon cheeseburger zonder kaas gekregen!!! Voor de rest was de burger lekker maar de kwaliteit van de frietjes viel tegen! Mayo was lekker en bezorging binnen de beleefd tijd.

Sander de Vries
8 juli 2021
Brenda
7 juli 2021
Lisanne Rikkers
7 juli 2021

erg goed en erg lekker

Anoniem
6 juli 2021
Thijs
6 juli 2021

Niet de kwaliteit die ik van jullie gewend ben. Carpaccio burger zonder rucola sla maar een verloren blaadje ijsbergsla, zwarte balsamico miste evenals de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas. Ik kwam nog wel een verloren zongedroogde tomaat tegen??? (Sinds wanneer hoort dat er op?) De carpaccio had ook een vreemde kleur maar dat zou nog door de warmte van de burger en de bezorgtijden kunnen. Het kwam op mij over alsof het met een kortingscode en een extra kwak pesto het een mooie deal moet zijn voor de dinsdag. Ik ben niet tevreden over deze bestelling en dat terwijl ik altijd z’n fan van jullie burgers ben.

Frank Sanders
3 juli 2021

Bezorging ruim binnen aangegeven tijd, burger en fries heerlijk warm en knapperig!

X
1 juli 2021

De bezorging was snel! Voordat ik mail had gehad dat het onderweg was stond de bezorger voor mijn deur. Helaas merk ik wel dat de burgers steeds slechter worden in kwaliteit, de doperwtenburger leek te lang van te voren klaargemaakt of uit de vriezer gehaald te zijn, op de fette kip burger was de kip van lage kwaliteit en niet alle ingrediënten zaten op de burger. Ook waren alle frietjes zompig, koud en tot een bal geplet. Ik was een vaste klant maar nu moet ik echt wel 3x nadenken voordat ik bij jullie bestel. Jammer.

Bertine
30 juni 2021

Zoals gewoonlijk zeer smakelijk! Hulde👍

Steinn
30 juni 2021

Niet geheel tevreden met de bestelling. Bezorging was 15 mins na de aangevragen 18:00 tijd. Geen probleem, maar een berichtje hierover was fijn geweest. De burgers zelf waren naar mijn mening te doorbakken, redelijk droog en taai geworden. De kinderburgers hadden hun broodjes verwisseld - 1tje was 2x bovenkant broodje, 1tje was 2x onderkant broodje. Slordig wanneer er 45 euro aan burgers en bijgerechten wordt besteld.

Jente
26 juni 2021

Supersnelle bezorging en goede prijs-kwaliteitverhouding! Superveel eten en heeeerlijk

Janneke
26 juni 2021

Beste burgers van Haarlem. Goede prijs/kwaliteit.

Pascal
26 juni 2021
Sjoerd
22 juni 2021
Jasper
18 juni 2021

Burgers waren prima, alleen was krokante garnituur (chips) dit keer slap geworden en waren frietjes niet knapperig (voorgaande bestellingen was beide knapperiger). Bestelling wel mooi op afgesproken tijd.

Menno
17 juni 2021

Erg lekkere burgers 👌

Bettina
16 juni 2021
Bertine van Rossum
14 juni 2021

De frites waren keihard en koud😡

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
13 juni 2021

Glutenvrije burger besteld. Na de bestelling contact opgenomen met het restaurant om dubbel te bevestigen dat ze zien dat het om een glutenvrije burger gaat. Die toezegging was gedaan. Na de bezorging belde ik het restaurant om te controleren of het echt een glutenvrije burger was. Helaas was dat niet zo. Ik kan door zo’n fout echt doodziek worden. Het lijkt mij niet meer dan logisch dat een restaurant daar serieus en goed mee omgaat. Dit is namelijk niet de eerste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sion
11 juni 2021
Anoniem
10 juni 2021
Pascal
10 juni 2021

Was verkeerd bezorgd. We keurig gebeld maar ruim te laat. Daarnaast 1friet te weinig geleverd. 2 ipv 3!

Roos
6 juni 2021
Karin
5 juni 2021

Als vanouds heerlijk burger en friet. Tip: plak een etiketje op het doosje van de burger. Dan hoef je ze niet half uit elkaar te halen om te zien om welke burger het gaat.

Haarlem
5 juni 2021

Altijd goede bezorging en heerlijke burgers!

WRF
31 mei 2021
Robert Eldering
27 mei 2021

Ik had de Burger besteld , uitdrukkelijk zonder uien (wegens allergie), maar er lag toch een berg uien op. Hierdoor moest ik een flink deel van de Burger weggooien.

Anoniem
26 mei 2021
Madeleine Pellis
23 mei 2021

Snelle bezorging. Helaas waren de burgers te rauw. Verder ook niet de goede kwaliteit die we gewend zijn van de pizza's. Erg overheersende saus over de salade, niet onze smaak. Patat was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ursela van den Born
22 mei 2021

De bezorging was prima, alleen hebben we niet de volledige kindermenu’s gekregen. Dat is jammer

Zoë
20 mei 2021

Eten was er super snel maar hamburger en frietjes half rauw en toetjes gesmolten. Normaal altijd heel lekker maar dit keer echt jammer. Liever dat het wat langer duurt maar eten gaar is ipv prullenbak in kan

Wessel
15 mei 2021
Boudewijn
13 mei 2021

Had expliciet aangegeven bij bestelling voor doorbakken burger ivm zwangerschap, maar toch kwam de burger medium rare aan. Erg teleurstellend, aangezien de eerste hap al genomen was toen we erachter kwam

Dennis riksman
9 mei 2021

Beste rubens, we bestellen vaker bij jullie alleen vandaag leek er wel iets mis gegaan te zijn. De burger was flink afgekoeld, zeg maar gerust, kamertemperatuur/koud en er ontbrak tomaat en geen saus bij de patatjes. We hebben het opgelost door op te warmen en zelf saus erbij te doen maar het blijft toch jammer.,

Jasper Rutgers
8 mei 2021

Zeer goede burgers, echt een absolute aanrader!!!

Yerbol
6 mei 2021

I expected the quality and taste better than it was. Burgers were ok, however fries were old, too much fried and salty. I am really sad about the order

Vd valk
5 mei 2021
Ruub
1 mei 2021

Jammer dat de bezorger een koud blikje drinken bovenop het warme eten doet in de zelfde tas. Als tip doe de drinken en saus in een aparte tas dan blijft het eten warm. Ja dit kost een tasje extra inderdaad. De burger was lauw en de friet was koud. De Burger was erg smaakvol , unieke combinaties verse producten. Het broodje was ook krokant. Verse friet erg lekker ondanks dat het koud was. Het beste is natuurlijk om hier naar toe te gaan en te komen eten dan is alles warm en vast nog lekkerder.

Nelson
30 april 2021

De ene burger was goed, de andere burger was iets te lang gebakken en zowel de mozarella als de paprika ontbrak helaas.

Christiaan
30 april 2021
Francis
28 april 2021

Zeer smaakvolle burgers en lekkere frites

Natascha
28 april 2021

Heerlijke burger en friet 😋

Anna-Greet
27 april 2021

Het eten is heerlijk! Tip: op de deksel schrijven welke burger in welk doosje zit. We hadden nu meerdere besteld en dan is het even zoeken welke burger voor wie is

Karel
27 april 2021

Zoals altijd heerlijke burgers en zeer goede friet. Helaas was de glutenvrije burger geleverd met gebakken uitjes (zitten gluten in) gelukkig op tijd ontdekt, gebeld en heel snel een nieuwe burger ontvangen. Goed opgelost door Rubens burger. als persoon met gluten allergie blijft het altijd opletten.

Damian
27 april 2021
Marco
27 april 2021

Rubens hanteert restaurant prijzen voor hun hamburgers en dan mag je wat verwachten. Deze keer viel het tegen en was het een karig hamburgertje. Het smaakte wel, maar was een beperkt broodje. Dit moet beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
27 april 2021

Ontzettend lekkere hamburger en heerlijke royale portie friet. Ik ga zeker nog eens bestellen!

Schardijn
27 april 2021

Carpaccioburger was te rauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
21 april 2021

Altijd weer lekker en snel bezorgd!

Rian
19 april 2021

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rebecca
19 april 2021

Lekkere 'basis' burgers met ruime portie heerlijke frieten. De vegaburger met avocado zou nóg lekkerder zijn als er een zuurtje, misschien een beetje salsa, bij zou zitten. Ruim binnen de tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
18 april 2021

Zoals altijd smaakte de burger en friet fantastisch. Helaas zat mijn bestelde fanta er niet bij.

Dennis
18 april 2021

De bestelde salade zat er niet bij, Ik denk dat ze patat hebben gedaan.

Jasper
17 april 2021

Verse producten, goed warm geleverd, knapperige friet. Bezorging op tijd

Fam Dekker
17 april 2021

Zoals altijd helemaal Top!

Danique
17 april 2021

De kwaliteit van de patat is ernstig achteruit gegaan, maar zoals ik ‘m gister ontving was echt een teleurstelling. Ik bestel bij jullie burgers Ipv thrill grill omdat ik de patat én de burgers zo lekker vind maar een vette, kleffe bonk aardappel zit ik niet op te wachten. Je mag contact met mij opnemen, het vinkje op de pagina kan ik niet selecteren.

Anoniem
17 april 2021
Mee
17 april 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging op tijd. Enige minpunt is dat we voor de tweede keer kippenvleugels kregen ipv nuggets/strips, terwijl ik had gebeld en bij de bestelling had gezet dat we geen wings wilde (ivm kleine kinderen). Dat doet verder niet af aan de kwaliteit

Tim Tjoelker
17 april 2021

1:45uur gewacht tot de bestelling er was en het eten was erg afgekoeld.

Warmerdam
17 april 2021

veel te laat, wel lekker maar door late bezorging minder warm

Sanne
16 april 2021

We bestellen vaak bij jullie, maar merken dat de kwaliteit achteruit gaat. Voor al de frieten. Ze waren nu niet gaat en slap. De bitterballen waren geknald en de kaasstengels taai.

Wouter
15 april 2021

Was weer top, en binnen 15 min bezorgd 👍🏻

Lynn
12 april 2021

Netjes bezorgd op de aangegeven tijd. Burgers waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peggy
11 april 2021

Heerlijke pizza en knapperige patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
9 april 2021

Heerlijk gegeten. De beste burgers. De beste patat met chilimayo... Heerlijke chocolademousse. Heel leuk personeel. Snel weer!!!!

Aaron
7 april 2021
Saskia
6 april 2021
robin
5 april 2021

it good

Sandra
5 april 2021

Toch maar weer een keer geprobeerd hier te bestellen, maar ook deze keer viel het weer tegen. Ergens sinds eind vorig jaar is er wat veranderd qua smaak/textuur/broodje en is de knapperigheid ervan af die de burgers en patat altijd hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
3 april 2021

De burger op de hamburger wordt steeds kleiner jammer genoeg. Was niet heel warm meer, maar smaken wel lekker!

Richard
2 april 2021
Madeleine
2 april 2021

Jammer genoeg deze keer koude pizza's en deels zwart aan de onderkant. Smaak van de toppings wel heel goed zoals altijd. Bezorging duurde een uur, verder vriendelijk.

Pascal
2 april 2021
Karin
1 april 2021

Burgers en friet waren heel lekker en goed warm. Bezorging duurde lang, maar het was druk, hoorde ik. Tip: plak een etiketje op de burgerverpakking. Wij hadden 5 verschillende burgers. We moesten ze half uit elkaar halen om te kunnen bepalen welke burger het was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
1 april 2021
Anne
31 maart 2021

Ik heb een deal besteld met een burger, friet en een drankje. Drankje alleen nooit ontvangen. Wat ik wel heb ik ontvangen was wel lekker.

fa, Carboni
30 maart 2021

Perfect van smaak en hele aardige bezorger! goed op tijd: aan te bevelen!

Anoniem
30 maart 2021
Aaron
29 maart 2021
Petra
29 maart 2021

Zalige pizza's! Niet heel erg snel, maar dan heb je ook wat. Voor mij geen probleem.

Jantine
29 maart 2021
Elena
27 maart 2021
Sander
27 maart 2021

Top burgers, fijne side salad, voldoende frites, aardige bezorger, een 10!

Doortje
26 maart 2021

Lekkere frietjes, lekkere bitterballen, vriendelijk en snel bezorgd. Hulde!

Joline
26 maart 2021

Snelle service en alles nog warm. Lekker gegeten. Alleen bij het kindermenu ontbrak het waterijsje.

Pascal
26 maart 2021

Heerlijk gegeten! snelle levering.

Joopk
22 maart 2021

Eerste bestelling bij Rubens. Beviel heel goed. Heerlijke burgers en ruime portie frites. Vijf 🌟

Jay
21 maart 2021

Top weer, bedankt voor de extratjes vader Ramiel en crew!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
21 maart 2021

Super snel geleverd. Goede friet en overheerlijke burger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
20 maart 2021

Voor de 4de keer dit jaar niet de juiste bestelling geleverd. Telefonisch niet te bereiken. Het is dat de burgers normaliter zo lekker zijn anders zou ik nooit meer bestellen.

Ronald
18 maart 2021
V nispen
17 maart 2021

Anderhalf uur gewacht op een verkeerde burger. Vervolgens weer een uur gewacht op de burger.

Nils
17 maart 2021

Was top!

kankie
16 maart 2021

altijd heerlijke pizzas

schrama
15 maart 2021

uitstekend van smaak veel goede ingredieenten exact op afgesproken tijd afgeleverd

Oosting
15 maart 2021

Tussen moment van mail dat de bestelling onderweg was en de aflevering zat 20 minuten. We hebben daarover gebeld. Het eten was lekker maar zeker niet warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus
15 maart 2021

Burger was lekker maar koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
14 maart 2021
Jay
14 maart 2021

Optijd geleverd. Bedankt vader van Ramiel en crew. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shakira
13 maart 2021

Super snelle bezorging, superlekkere pizza’s

T.
13 maart 2021

Lekkere toetjes, vriendelijk en op tijd bdzorgd.

r.a.c benjamin
13 maart 2021

Super delicious

Jasper
12 maart 2021

Snelle levering, alles goed warm, patat nog lekker knapperig.

Ruben Puijker
11 maart 2021

De kipsalade was weer heerlijk!!!

Bertine van Rossum
11 maart 2021

Was top, de frieten waren nog super warm!

MLD
11 maart 2021

Lekkere Pizza's en vriendelijke bezorging die mooi op tijd was.

Stéphanie
10 maart 2021
Anoniem
8 maart 2021
Anoniem
8 maart 2021
Helene
7 maart 2021

Heerlijke pizza’s en salade!! Bezorging was super snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Eshuis
6 maart 2021

Verkeerde hamburger bezorgd die van mindere kwaliteit was. Holland in de glorie ja besteld, maar basic burger ontvangen.

Irini
6 maart 2021

Heerlijk eten :)

Madeleine
6 maart 2021

Lekkere pizza en ideaal die familiedeal maar niet heel warm.

Alexander Van Velzen
6 maart 2021
robin
5 maart 2021

het was lekker en de bezorger was heel aardig en vroeg, dus daar ben ik ook blij mee.

Bijnsdorp
5 maart 2021

Bijna 2 uur duurde t voordat het eten kwam, friet was niet warm meer, konden we weggooien

Julien
5 maart 2021

Eten was zeer smakelijk. Wel licht afgekoeld. Bezorging was slecht. Er werd aangegeven met een uur geleverd te worden. Dit is lang maar kan ik begrijpen. Echter werd er pas bezorgd met 1 uur en 40 minuten. Dat viel erg tegen.

Kris
4 maart 2021

Het eten was erg lekker, niets mis mee. Jammer dat de bestelling meer dan een uur te laat kwam. Misschien is het mogelijk om als een bestelling echt flink later komt, daar even contact over op te nemen. Ik heb om kwart voor 8 gebeld en toen werd gezegd dat de bestelling er om 8 uur zou zijn. Uiteindelijk werd het half 9. Ik snap dat het een drukke avond was, maar dit is toch jammer.

Rowan
4 maart 2021

Bestelt op donderdag om 17:45 voor het tijdstip 18:45, maar deze kwam pas om 19:15. Ook misten we een vega burger en deze werd pas om 20:00 opnieuw geleverd nadat de rest het eten al op had. Eten was lekker, maar door de vervelende bezorging toch een negatieve ervaring aan overgehouden.

Dewi van Dijk
4 maart 2021

Bestelling geplaatst om 18:45, bezorgtijd zou 19:55 zijn (vond ik al laat), maar uiteindelijk kwam het om 20:45, twee uur na bestellen! Ik snap dat het druk kan zijn, maar een tussen bericht is dan wel gewenst. We hadden bijna iets anders gegeten omdat we zo’n honger hadden en niet wisten wanneer het zou komen. Toen het er eenmaal was, waren de frietjes koud en de burgers lauw. Smaak van de burger was wel goed, maar zo zonde dat het lauw was. Al met al vind ik het echt de 38 euro niet waard.

Helene
4 maart 2021

Prima eten, super burgers. De bezorgtijd was deze keer alleen bizar lang.. ruim 2 uur. De bezorger was super vriendelijk dus daar was zeker niets mis mee. Maar als het zo druk is zou ik het liever horen dan zo lang te moeten wachten.

Naomi
3 maart 2021

Goede service, je moet even geduld hebben maar dan heb je wel een heerlijke pizza en pokebowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene, Haarlem
2 maart 2021

Wederom uitstekende kwaliteit en snel geleverd voor een goede prijs. Support your locals is hier echt terecht

ww
1 maart 2021
FH
1 maart 2021

Snelle service, super lekker eten. Complimenten, wij zijn fan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten van der Meijde
1 maart 2021

Burger was uitstekend, zoals altijd. Levering was half uur later dan afgesproken, dat is toch aanzienlijk gezien de bezorg afstand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
1 maart 2021

Helaas niet echt warm bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Serge
28 februari 2021

Wij hebben wij de Chicken Delicious Burger aangegeven dat wij deze GLUTENVRIJ wilde ontvangen. Daarvoor in de plaats hebben wij een salade ontvangen. Dit was een teleurstelling want als we een salade wilde, hadden we deze wel besteld. Uiteraard wilde wij een GLUTENVRIJ broodjje bij deze burgen. Wellicht kan dit beter in de bestellijst opgenomen worden zodat je GLUTENVRIJ ook als optie kunt aangeven bij de "extra's".

Helene
27 februari 2021

Heerlijke burgers, was alleen jammer dat ze deze keer lauw waren. (Normaal gesproken zijn ze prima) .

Cindy
25 februari 2021

De lekkerste hamburgers en de lekkerste patat... we hebben heerlijk gegeten!!! Love it!

Sanne
25 februari 2021

Helaas wat koude burger, wel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noortje
24 februari 2021

Heerlijke pizza's en snelle bezorging. Zeer tevreden over!

Halkes
22 februari 2021

30min later bezorgd dan afgesproken (zonder bericht)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
22 februari 2021

Prima mediterrane burger en poké met falafel was ok, maar droog en teveel rijst en verkeerde saus zat er bij. Bezorging was mooi op tijd en er is goed gekeken naar de extra's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brandjes
21 februari 2021

Was altijd heerlijk, wordt de laatste tijd iets minder.

Martijn
21 februari 2021

Burger, patat! We worden er zo blij van! Heerlijk! Vandaag eens bitterballen erbij besteld.. dat was toch wel zonde van ons geld. Te duur voor een eenvoudige bal. Doe het goed of doe het niet..

helene
20 februari 2021

heerlijk!

Alberto
20 februari 2021

Zoals altijd weer netjes ,iets te vroeg, geleverd. De smaak verrukkelijk! 1 puntje: paar servetjes bij de bestelling zou welkome zijn.

Aaron
19 februari 2021
Minke De groot
19 februari 2021

Top! Chorizo is heerlijk, maar de rest ook. Contact en service is prima!

Gerard
18 februari 2021

Slappe half koude pizza. Was vorige keer wel prima in orde.

Tess
18 februari 2021

Heerlijj gegeten! We hadden hamburgers & pizza besteld. Gaan we zeker nog een keer bestellen. Als het weer kan komen we snel weer een keer eten in het restaurant.

Lex
18 februari 2021
Bianka
16 februari 2021

Het was heerlijk ! En wat onzettend leuk de attentie erbij voor de trouwdag van mijn ouders....top🥰 Bedankt

Irini
15 februari 2021

Het eten was heerlijk (zoals altijd) Bij het eten had ik 2 cola besteld, deze waren vergeten. Kan gebeuren natuurlijk. Na 3x bellen wordt er helaas niet opgenomen. Via een automatische band wordt er gezegd dat ik terug gebeld zou worden maar dit is niet gebeurd. Dat is erg jammer, ik had betere service verwacht

Philip
15 februari 2021

Blauwe kaas burger was (weer) fenomenaal. Van de bacon cheese burger leek het vlees van andere (prepacked) kwaliteit te zijn en die was ok. Bezorging was op tijd. Bestelde cola ontbrak aan de bestelling.

D.
15 februari 2021

Goede keuken lekker gegeten (-:

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
15 februari 2021

De burgers waren zoals altijd weer heerlijk en precies op tijd bezorgd. Helaas wel iets afgekoeld, maar da's niet vreemd in de vrieskou!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mathijs
15 februari 2021

Het bleek dat de bezorger me per ongeluk niet alles overhandigd. Ik had het te laat door! Gelukkig stond hij na ca. 10 minuutjes weer voor de deur met excuses en de rest van de bestelling ;) All good!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diederik
15 februari 2021

We hebben bijna 2 uur gewacht :( De tonijn was dit keer niet zo top.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
12 februari 2021

Top burgers en......de friet is de beste die ik ooit via bezorging heb gekregen.

Sharon
12 februari 2021

Op de Deliveroo app stond dat er een bezorgingstijd van 25-35 minuten was. We hadden al rekening gehouden met het weer (veel sneeuw) dus wellicht dat het iets langer zou duren. We hebben via de ruben website onze bestelling gedaan ivm dat je in deze tijd je de ondernemer elke euro gunt. Eindstand 2 uur en 10 minuten later kwam de helft van onze bestelling binnen. De andere helft waren ze vergeten en zou met een auto asap alsnog bezorgd worden. Ook dat heeft weer dik 45 minuten geduurd. Vaker hier pizza’s besteld en nooit ontevreden. Altijd goede pizza’s en snelle leveringen. Zou voor deze keer alleen 1 ster willen geven, maar dat zou niet fair zijn aangezien het vaker goed dan fout gaat.

Kees
11 februari 2021

Het eten was lekker bereid, echter Hamburgers kwamen aan in styrofoam bakjes de gedeeltelijk gesmolten waren.

Miranda
9 februari 2021

Lekker en vlot bezorgd. Misschien de verpakking nog wel beter isoleren zodat het beter warm blijft.

Thomas
7 februari 2021

Heerlijk eten, had basic baconburger + friet. Friet was goed krokant en lekkere mayo en je krijgt veel eten tegen een goede prijs!

Brynnin Berendsen
7 februari 2021

Voor mijn dochter die een glutenallergie heeft en vegetarier is, had ik gevraagd of haar Pokebowl Forza Italia glutenvrij kon en zonder ham. Helaas kreeg ze de pokebowl mét ham en mét croutons erdoorheen (gluten), waardoor ze het niet kon eten. Het was fijn geweest als jullie even hadden gebeld als ik iets vraag dat niet mogelijk is.

Jet
7 februari 2021

Ons eten werd op tijd bezorgd en was nog goed warm. De burgers waren héérlijk en de frietjes ook! Gaan we vaker doen.

Sanne
6 februari 2021

Super lekker en snel!!

Pascal
5 februari 2021

Top gegeten. Keurig service. Helaas was er iets niet waar ik vervolgens netjes over gebeld werd en een alternatief werd aangeboden.

Natasja
4 februari 2021

Snelle services binnen twintig minuten mijn burger, een de lekkerste geitenkaasburger van de stad!

J.
2 februari 2021

Heerlijk gegeten, goede deals en ook nog snel bezorgd. Het eten was ook nog redelijk warm toen we het kregen.

robin
2 februari 2021
M. Verburg
1 februari 2021

Heerlijk eten, bezorging kwam eerder dan aanvankelijk aangegeven. Genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
1 februari 2021

Super lekker!! Enige wat jammer was, is dat de friet niet meer warm was Maar het was ook koud buiten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stijn Braun
31 januari 2021

Meestal prima tevreden en bestel zeer regelmatig, maar vandaag lag al het beleg van de pizza in de doos naast de pizza. Toch jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
30 januari 2021

Pizza's waren weer uitstekend. Graag nog wel aandacht voor ingegeven bezorgtijd. Te laat is natuurlijk niet fijn maar te vroeg dus ook niet, als je de kinderen naar bed aan het brengen bent. Aandachtspuntje voor de volgende keer.

Barbara
30 januari 2021

Heerlijk gegeten, erg goede burgers, super poke bowl en heerlijke friet !

Anoniem
29 januari 2021
Bram Rijsdijk
29 januari 2021
Pascal
28 januari 2021

Heerlijk gegeten. Keurige COVID proof bezorging.

Hoogen
28 januari 2021

Eten was prima. Omdat de cole salade op was, werd ik speciaal gebeld of ik een ander salade wilde. Ook het eten kwam eerder dan verwacht. Top Service!!

robin
27 januari 2021

aardige bezorger en eten was lekker

Alexa
26 januari 2021

Great burgers and quick delivery!

Marloek Pennink
26 januari 2021
Wouter
25 januari 2021

Had jullie pizza nog niet gehad maar dat gaat vaker gebeuren. Een topper! Een bodem zoals het hoort, dun en krokant aan de rand 👌🏻

RvanK
25 januari 2021

Lekker!!

Rian Wessels
25 januari 2021

Salade met instructies was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelsey
24 januari 2021

Heerlijke, smaakvol burgers. 😋 I'm from Austin, Texas and super impressed that the Pittige Tante burger tastes like home!! Kudos 👏 and thank you for it! 🙌

Charlotte
24 januari 2021
JFMG
23 januari 2021

Heerlijke burgers maar helaas niet echt warm meer. Ondanks dat toch lekker gegeten. Maar dat verdient wel aandacht.

Sander
23 januari 2021

Heel snel geleverd, warm, knapperige friet en heerlijke burgers

Anouk
23 januari 2021

Heerlijke burgers met authentieke patat met verassend lekkere homemade mayonaise. Voor herhaling vatbaar.

Frederik
23 januari 2021

Super lekkere pizza’s en snel bezorgd

Marco
23 januari 2021

Pizza's waren weer smaakvol, chicken strips ook en bezorging mooi op tijd. En de vergeten chorizo op de pizza. 👍

FH
22 januari 2021

Bij uitstek de beste pokebowls van Haarlem!!!

Vd valk
22 januari 2021

Bestelling was half uur later dan het uur om het te leveren. Burger was zoals altijd erg lekker. Salade was zo vreselijk slecht vies en kip die tegen het randje aan zat en ook grijs van kleur was. Zo vies. Heb ik zo in de kliko gegooid. ALS’s ik jullie was zou ik de kip maar eens goed inde de loep vinden. Anyhow pizza en burgers zijn lekker de rest wat wij geprobeerd hebben. Heel erg slecht.

Nikkels
22 januari 2021

Het eten was heerlijk wel duurde het erg lang voordat het bezorgd werd

Marco
18 januari 2021

Pizza's waren weer smaakvol, chicken strips ook en bezorging mooi op tijd. Jullie zijn alleen de extra chorizo vergeten op de pizza. Voor die ene euro heb ik maar niet gebeld, volgende keer die maar gratis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ciska
17 januari 2021

Mooie knapperige dunne bodem Goede topping. Meestal snel geleverd. Goede pizza voor een prima prijs.

Sander
17 januari 2021

Superlekkere pizza en binnen 30 min bezorgd op zaterdagavond prime time en sneeuw.. top dus!

Thomas
16 januari 2021

Was weer top

Jasper
16 januari 2021

Snelle levering, friet nog goed warm en crispy, burger zoals altij lekker

Marco
12 januari 2021

Lekkere pizza en levering prima op tijd.

Boot
11 januari 2021

Aangegeven graag de cheeseburger zonder ui te willen helaas zat er toch ui op. Gelukkig gaat het niet om een allergie maar toch jammer.

Erik
10 januari 2021

Heerlijk gegeten en ruim voldoenden. Echter zat de vurige kipburger helaas niet bij de bestelling. Houden we hopelijk tegoed bij een volgende keer ;-) dank en fijne avond. Groet erik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
10 januari 2021

Burgers waren heerlijk alleen de tiramisu viel erg tegen

SM
9 januari 2021
SJ
9 januari 2021
Pepijn
9 januari 2021

Zeer snel en goede kwaliteit !

Eva
9 januari 2021

Heerlijke burgers en frietjes zoals altijd!

Erik
9 januari 2021

Aanrader!

Helene
9 januari 2021

Lekkere burgers en frieten!!

Remco
8 januari 2021

Ik heb eigenlijk altijd goede ervaringen gehad met Rubens Delivery, maar bij deze bestelling helaas niet. De bestelling kwam heel erg laat aan en het eten was lauw. Daarnaast zat er geen mayonaise bij die ik nog extra had besteld.

Roeland
8 januari 2021

Bezorging ruim op tijd. Burgers zoals altijd lekker en goed rekening gehouden met glutenvrij eten. Helaas was de (overigens heerlijke) patat wel een beetje koud geworpen.

Suus
7 januari 2021

Lekker! Snel geleverd.

Angeline
7 januari 2021

Meestal zijn de ambachtelijk frietjes heerlijk, maar deze keer waren ze helaas niet vers en koud bij bezorging.

Eline
6 januari 2021

De burgers zijn echt heerlijk Gisteren stuk hard plastic in mn burger. Gebeld en ik kreeg een nieuwe burger. Goede service. Carpaccio was alleen koelkast koud

Agnes
5 januari 2021

Er was iets fout gegaan met de bestelling. Ze zijn netjes een nieuwe hamburger komen leveren! Verder is het eten zoals altijd lekker!

Marcel
4 januari 2021

Moeilijk vast te stellen waar het aan ligt, maar eten zelf prima, maar.... was net te lauw. Dus wel warm maar tegen lauw aan., dat je net niet wilt verwarmen. Beter hitte isolerren is denk ik de oplossing.

Mathijs
4 januari 2021
Rian
4 januari 2021

Ik had zonder ui gevraagd en er zat veel ui in de salade. Ik had ook extra courgette en boontjes gevraagd; zat er niet in. Bezorging was te laat, was een preorder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
3 januari 2020

Het eten is erg goed qua smaak. Alleen koud eten bezorgen kan echt niet... erg zonde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nemo Koning
3 januari 2020

Frietjes waren goed! Kwaliteit van het vlees ook. Alleen te laag vetgehalte waardoor de burger niet sappig genoeg was. Ook vond ik de condiments tegenvallen. De kaas viel tegen en de augurken werken naar mijn mening beter bovenop de burger. Tip: kies slechts een slasoort, bijvoorbeeld een die altijd knapperig blijft, zoals romaine of ijsberg. De bezorging was wat onhandig, namelijk de burger vergeten de eerste keer. Gelukkig wel vriendelijk. Dus dat doen jullie goed!

Michelle
2 januari 2020

Bezorging was een beetje te laat, daarom 4 sterren. Maar veel erger: er zat een nietje in de burger. Hoe dat in hemelsnaam mogelijk is, is mij een vraag. Maar wel ontzettend gevaarlijk..! Gister meteen over gemaild, maar tot dusver geen reactie/excuses...

Roos Hageman
2 januari 2020

Pizza’s besteld om 17:50u. We kregen het bericht dat de pizza om 18:50u zou worden bezorgd. Dit werd echter 20:00 en dat zonder update en jullie waren niet bereikbaar telefonisch... Ik wil benadrukken dat jullie bezorgers altijd vriendelijk zijn en de pizza lekker. Mijn onvrede gaat over jullie communicatie. Ik besef me dat het 1 januari was en waarschijnlijk druk was bij jullie. Maar als jullie hierover hadden gecommuniceerd was er weinig aan de hand en hadden we het geduld gehad. Ik hoop dat jullie hier wat mee doen.

Eliëtte Lennaerts
1 januari 2020

Frieten waren erg donker en bleken doorgebakken te zijn. Bestelling zou 1 uur duren, werd 1 1/2 uur. Gebeld na 1 uur, op geen mogelijkheid bereikbaar

Hester
1 januari 2020
Fem
1 januari 2020

Het is altijd heerlijk alleen altijd een half uur te laat. Dat is echt jammer.

Thomas
21 december 2020

Eten was weer lekker! Friet was alleen niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette
21 december 2020

We hadden bij de friet chilimayonaise besteld, deze was niet geleverd. Bezorging was voor 18:15u gepland, bezorger was er rond 18:30u. Daarbij was het eten lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diederik van der Veer
21 december 2020

Er zat veel ui en rodel kool in de salade terwijl dat niet op de site stond. Mijn vrouw geeft borstvoeding en mag dat niet eten helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
20 december 2020

Snelle bezorging en heerlijk gegeten van onze burgers en salade.

Dominique
20 december 2020

Zo heerlijk was het weer! De blauwe kaas burger kan ik aanbevelen.

Boaz
19 december 2020

Beste Burgers van Haarlem. Netjes op tijd geleverd. Warm en netjes verpakt.

Kees
19 december 2020

Veel te laat

Nils
18 december 2020

Lekker en snel geleverd👍

Helene
18 december 2020

Super lekkere burgers! Normaal gesproken ook heerlijke friet, helaas vandaag niet. De meesten leken nog half rauw , alsof ze het tweede verbad nog niet hadden gehad. Jammer!

Ron de Rijk
18 december 2020

Erg lekker en heel snel bezorgd

Wouter
18 december 2020

Heerlijk, maar werd 30 minuten te vroeg bezorgd.

Ellen bor
16 december 2020

Alles weer zo lekker vers en weer supper op tijd , TOP

Arianne
16 december 2020

Om 17.00 bestelde ik voor bezorging om 18.00. Het eten werd uiteindelijk om 18.50 bezorgd. Terwijl ik speciaal mijn telnr had achtergelaten met de vraag iets te laten weten als het later zou worden. Het eten was jammergenoeg wat koud geworden. Ik ga ervanuit dat als een bezorgtijd wordt genoemd, het ook haalbaar is om dan te leveren? Wel lekker gegeten uiteindelijk!

Zara
16 december 2020

Hamburger was stuk kleiner dan broodje. Falafel was vrij droog. Bezorging was op tijd. Fijn. Dat je op de hoogte wordt gehouden wanneer het onderweg is.

Ciska
15 december 2020

Heerlijke pizza's. Goede bodem en goed belegd

Coen
15 december 2020

Eten was erg lekker, maar burgers dit keer wel erg rood en daardoor zelfs een beetje aan de lauwe kant. Mag iets langer gebakken worden.

Amarins
13 december 2020

Heerlijke (vega)burgers en friet en snel/netjes bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tuna
13 december 2020

Good stuff

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

robin
13 december 2020

eten was lekker en de bezorger was heel aardig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbars
13 december 2020
Lisanne
12 december 2020

Zoals altijd top eten! Bezorger beetje nerveus leek (was ook erg jong), heel beleefd wel!

Stephen
12 december 2020
Bakker
9 december 2020

Grote klasse, extra patat! Extra saus en wederom optijd!

robin
9 december 2020

was sneller dan verwacht dus ik was daar heel blij mee

Pedro
8 december 2020

Drink not delivered

Sander
7 december 2020

Op zich hele lekkere pizza’s. Had alleen gevraagd om op één van de spinazie pizza’s geen uien te doem. Werd jammer genoeg niet op allebei gedaan.

Mark
7 december 2020

Great Burger, fast delivery

Jesse
6 december 2020

Erg goede burgers, beste friet en prima deal met de familie burgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlos Laguna Palma
6 december 2020

De hamburger was echt heerlijk, de friet lekker maar helaas niet warm na aflevering en de chicken wings hadden beter gekund (teveel en dik gepaneerd en te weinig smaak van de kip hierdoor). Ik kreeg om 17:35 bericht dat de bezorger onderweg was maar helaas kwam hij pas rond 18:05 aan waardoor het lauw/koud was (op de brommer zou dit echt max 5 min moeten duren). Ik wil het zeker nog eens proberen vwb de hamburger maar hoop dat de bezorging dan iets sneller kan komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
6 december 2020

Ik had de kipburger met appel besteld! Die kan ik iedereen aanraden! Echt enorm lekker! Niet goedkoop, wel bijzonder smakelijk; De tiramisu viel mij echter behoorlijk tegen; zowel de portie als de smaak 😔

Herb
5 december 2020

Heerlijke burgers, maar kwam helaas koud aan.

Diane
5 december 2020
Lauren
5 december 2020

Heerlijk eten voor een goede prijs. De bezorging was op tijd en vriendelijk aan de deur. Uitstekend geregeld met glutenvrij eten en duidelijk apart van de gluten burgers gehouden.

Anne
4 december 2020

Super lekkere verse en vullende burgers!!

Tim
4 december 2020

Het was weer echt lekker, je proeft het verschil met anderen, complimenten voor de consistente kwaliteit de afgelopen jaren.

Nils
3 december 2020

Was weer top!

Lars
3 december 2020

Gemiste kans! Het eten is lekker. Uiteraard niet zo warm als wanneer je het in een restaurant eet maar dat weet je als je laat bezorgen. Ze waren de friet vergeten. Toen ik daarvoor belde werd er laconiek gereageerd, geen excuses en niks ter compensatie aangeboden. "We komen het zo snel mogelijk brengen" betekende in de praktijk dat we pas een half uur later de friet bezorgd kregen toen we onze hamburger al lang op hadden.

Amarins
2 december 2020
Fiona
29 november 2020

Lekkere burgers! Friet was wel een beetje hard en koud