Beoordelingen van Rubens Delivery Haarlem

Recente recensies van Rubens Delivery Haarlem

5 sterren na 39 reviews

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tweede keer besteld bij Rubens burger. De eerste keer 1,5uur te laat mijn bestelling omdat het systeem eruit lag. Deze keer een glutenvrije hamburger besteld. Kreeg een gewone hamburger bezorgd. Heb zelf naar Rubens burger moeten bellen om dit te verrifieren. Het was inderdaad geen glutenvrije burger. Kansloze actie voor een restaurant dat zichzelf aanprijst voor ook glutenvrije hamburgers.

Reactie van Rubens Delivery:Oei dat klinkt niet goed! Natuurlijk gaat er wel eens iets fout.Dit is alleen dubbel pech voor jou! Het is druk en er zit veel aandacht en tijd in de bereiding van onze producten. We hebben inderdaad veel glutenvrije opties, en daarom weten klanten ons ook goed te vinden. We zijn blij deze groep te kunnen voorzien van overheerlijke burgers. We nemen vandaag even contact met je op! Groetjes Rubens Delivery

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 2 burgers en een salade. Alles was echt heerlijk en nog goed warm. Snelle bezorging.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en frieten!

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top burger met top friet en snel bezorgd!

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende burgers en friet, gaan zeker vaker bestellen

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekkah, voor ons groot genoeg, en smaken goed in balans

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten had iets warmer gemogen, maar voorderest heel lekker gegeten. Top burgers, lekker vlees, lekkere patatjes!

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burger en snelle/vriendelijke bezorging

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekkere salade. Pesto erbij was fijne aanvulling. Leuk contact met de bezorger. Leuk dat pepermuntje in de tas :-) Ga zeker opnieuw bestellen!

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon een hele lekkere Bak Sla waar je echt genoeg aan hebt als avond eten. Ze zijn niet zuinig met de ingrediënten en fijn dat de dressing apart komt. Prettig verpakt ook!

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten en fijn dat jullie ook in Zandvoort bezorgen. Eindelijk iets wat gezond is en hier bezorgt. Het ging even mis met de bezorging en dan blijkt het telefoonnummer op deze site niet te kloppen dus dat moeten jullie aanpassen. Maar daarna alles super goed opgelost dus jullie hebben mij als klant erbij

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee salades besteld. Deze waren erg lekker en vulde goed! Voor herhaling vatbaar!

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer een salade besteld bij Baksla. Beide keren waren ze heerlijk en gaven een vol gevoel.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! We misten deze keer wel de speltcrackers!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers met super friet, aanrader!

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere salades! Goede bezorging!

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vol gevulde sla tot aan de bodem.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburgers en top frites. Niet te vergeten de fantastische mayonaise!!

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere salade met burrata gegeten! De burrata was heerlijk romig, de salade goed gevuld met courgette, verschillende tomaatjes, croutons, goede parmaham en couscous. De pesto dressing was goed op de smaak en de speltcracker erbij is een goede aanvulling (al is de salade al maaltijdwaardig genoeg). Bestellen gaat makkelijk en de bezorging is vlot en netjes! Ik bestel snel weer:)

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de Oosterse salade met eend. Smakelijke combinatie van ingredienten met een heerlijke dressing. Snel bezorgd. Zeker een aanrader. Wij gaan dit vaker bestellen!

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was ontzettend op tijd en smaakte heel erg goed! Enige minpuntje is dat de burger doos meer naar me lachte dan de bezorger. Er stond i.v.m. mijn allergie glutenvrij op het doosje geschreven met een smiley erbij. Dit vond ik super leuk! De bezorger kon echter niet lachen en keek mij niet aan. Verder wel echt heel erg op tijd en heerlijk gegeten! Misschien had de arme jongen zijn dag ook wel helemaal niet. 5sterren voor jullie;)

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sterren zeggen genoeg. KEEP EM COMING!

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salades waren heerlijk! Wel zat er in de Italiaanse salade ineens (heel veel) zoete aardappel ipv couscous... Bezorgen duurde ruim 1,5u. Er is geen telefoonnummer waar je naar kan bellen in dat geval.

Reactie van Rubens Delivery:Hallo Mattie, bedankt voor je recensie! We zijn nog maar net open, en nu al heel druk! Daarom duurde het helaas gister ook veel te lang en waren sommige producten uitverkocht! Sorry daarvoor!! Het telefoonnummer is inmiddels doorgevoerd op onze bestelsite ( stond wel op www.baksla.nl) Fijne dag. Groetjes BakSLA

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer zo besteld normaal altijd deliveroo maar dit gaat helemaal top! Gr Daniele

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie keuze uit diverse salades. Salades werden snel bezorgd. Een volle bak met de ingredienten die op de site vermeld staan. Alles klopt dus. Maar als we vergelijken met de concurrent die salades voor ongeveer dezelfde prijs verkoopt, dan gaat onze voorkeur daar naar uit. Omdat die salades beter vullen door toevoeging van bijv linzen, rijst, bonen oid.

Reactie van Rubens Delivery:Hallo Marije, bedankt voor je recensie met goede feedback! We hebben alle salades doorontwikkeld en ingrediënten toegevoegd!Groetjes, BakSLA

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 10 jaar woon ik in Haarlem. Normaal gesproken bestelde ik altijd bij Taste of India als ik goed eten wilde hebben en niet een vettige doch lekkere pizza. Echter, deze burgers zijn zo goed (beter dan bij Thrill Grill van Kranenborg in de stad) en ze bezorgen ook nog een thuis. Wij gaan hier nog heel vaak bestellen.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle en nette bezorging! Eten was nog heerlijk warm door gebruik van goede warmhoud tas.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service zoals altijd, het eten was exact hetzelfde als in het restaurant en nog goed warm ook. Beste burgers van Haarlem, gegarandeerd!

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tijdens onze bestelling ging het e.e.a. mis zondag...na contact gehad te hebben was het e.e.a. duidelijk geworden en hebben wij vandaag (woensdag) onze bestelling opnieuw geplaats. Echt enorm lekkere hamburger(s) en heerlijke frieten! onze zoon van 9 gaf zijn burger een 10+ en daar zijn wij het allemaal mee eens!!! voor herhaling vatbaar en we gaan op zeker een keer in het restaurant eten!